DAGENS LUNCH V 26
Måndag Kålpudding med kokt potatis gräddsås samt kokt potatis
Tisdag Fläsk och löksås m. kokt potatis.
Onsdag Pulled pork med ris salsa samt nachosströssel
Torsdag Boeuf bourgogne med potatispuré toppas med syltad lök
Fredag Schnitzel med rostad potatis rödvinssky samt örtsmör
Veckans fisk
Citronbakad flundra med kokt färskpotatis samt
vitvinsås
Veckans veg
Grekisk grönsakslasange med fetaost och Oliver
DAGENS LUNCH V 27
Måndag Örtmarinerad kotlettrad med rosmarinsås samt
vitlöksrostad potatis
Tisdag Fläsk och löksås m. kokt potatis.
Onsdag Köttfärsragu med morot , tryffel rödvin och persilja serveras med pennepasta Torsdag Torsdag Grekiska biffar med Oliver och fetaost
serveras med krämig tomatsås och rostad potatis
Fredag Schnitzel med rostad potatis rödvinssky samt örtsmör
Veckans fisk
Krämig fisksoppa med fänkål, morötter och potatis
Veckans veg Veganska biffar med ljummen krämig Potatissallad