----
DAGENS LUNCH V 26
Måndag Kålpudding med kokt potatis gräddsås samt kokt potatis 
Tisdag  Fläsk och löksås m. kokt potatis. 
Onsdag Pulled pork med ris salsa samt nachosströssel 
Torsdag Boeuf bourgogne med potatispuré toppas med syltad lök 
Fredag Schnitzel med rostad potatis rödvinssky samt örtsmör 
Veckans fisk 

Citronbakad flundra med kokt färskpotatis samt vitvinsås 

Veckans veg 
Grekisk grönsakslasange med fetaost och Oliver 

DAGENS LUNCH V 27

Måndag Örtmarinerad kotlettrad med rosmarinsås samt vitlöksrostad potatis 
Tisdag  Fläsk och löksås m. kokt potatis. 
Onsdag Köttfärsragu med morot , tryffel  rödvin och persilja serveras med pennepasta 

Torsdag Torsdag Grekiska biffar med Oliver och fetaost serveras med krämig tomatsås och rostad potatis 
Fredag Schnitzel med rostad potatis rödvinssky samt örtsmör 

Veckans fisk 

Krämig fisksoppa med fänkål, morötter och potatis 

Veckans veg 

Veganska biffar med ljummen krämig Potatissallad