----
DAGENS LUNCH V 24
Måndag Tryffel och svamppasta med köttfärs vitlök och körsbärstomater
Tisdag  Fläsk och löksås m. kokt potatis. 
Onsdag Färsbiffar med paprika och örter. Serveras med rostad potatis och kall kräm
Torsdag Gryta med fläskfile, champinjoner och paprika
Fredag Schnitzel med rostad potatis rödvinssky samt örtsmör 
Veckans fisk 

Fisksoppa med potatis och fänkål 

Veckans veg 
Grönsaksbiffar med rostad potatis och varm örtsås

DAGENS LUNCH V 25

Måndag Coq A vin på kycklinglår Serveras med krämig potatispure
Tisdag  Fläsk och löksås m. kokt potatis. 
Onsdag Skinkstek med ångade primörer- kulpotatis och gräddsås

Torsdag Köttfärslimpa med timjansrostad potatis samt gräddig sås 
Fredag STÄNGT 

Veckans fisk 

Provansk fiskgryta med dillaioli samt vitlöksbröd 

Veckans veg 

Pasta pestosallad med små tomater samt krämig dipp